Witamy na Oficjalnym Forum Klanu Pom Team
Witam!!
Po dosyć długiej przerwie zaczynamy powoli rozgrywać Sparingi z drużynami na ich serwerach do poki nasz serwer nie bedzie juz gotowy... Jutro o Godz. 20.00 Nasz klan rozegra Sparing z Bardzo silnym i dobrym Klanem pG| Oczywiscie na ich serwerze !!! Skład Podam na wieczór bo muszę uzgodnic z Shellerinim i napisze na wieczór. Uprzedzam Każdy w klanie oczywiscie musi mieć Team Speak'a 2... Jak juz sciągniecie oto ten program to piszcie do mnie czyli Kubalutek 2041484 na gg wszystko wytłumacze co i jak !!!
Ip POdam na wieczor !!! Trenowaćć
Administrator
Ja bym lutek spar przesunął z powodu takiego że .pisałem z cryshem na gg (expert od baniaków) że może bardzo dobrą osobę zwerbuje do klanu na takim serwie crysh ma skill ponad 4100 do około 2200 a ta osoba ma 2400 na 600 coś takiego , ja bym poczekał , widziałem jak ten gościu gra bo crysh mi podał nick,Lutek to jakbyś mógł to przełóż.
Administrator
A jak ma być jutro na 100% to pól godziny albo godzinę wcześniej bo o 20 : 45 mecz oglądam Inter vs Chelsea
Klanowicz
Ja mysle że dobrze będzie jeżeli ustawisz tego spara na 19 .?? albo chociaż na 19:30 Jak byś mógł .
Panowie sparing przełożony na godzine 19.30
Skład na jutro :
Kubalutek
Shellerini
Pije Piwko
Dziadek
Expert od baniakow
Jeżeli ktos nie moze byc jutro na sparze pisac na forum ale nie 20 min przed sparingiem:D Pozdro i do jutra!!!
Ip serwera i hasło :
91.199.22.218:27079
haslo esl123
Administrator
dziadek nie bądź pewny wygranej , tam jest taki shake i benq , szejku wymiata, ;d
Administrator
ja będę , może mnie ktoś zastąpić ale to jest mało prawdopodobne,
Administrator
toba
Administrator
chce wygrac